Diner

Al onze producten worden dagelijks vers gemaakt. Onze vis en het vlees wordt  dagelijks vers aangeleverd. Het kan dan ook wel eens gebeuren dat een gerecht is uitverkocht! Heeft u een allergie geef dit dan aub aan ons door!

Voorgerechten

Diverse soorten brood met aioli en kruidenboter € 5,2

Pomodorisoep, met verse basilicum € 6,5

Westfriese uiensoep met gegratineerde Beemsterkaas € 6,5

Maandelijks wisselende soep maandprijs

Carpaccio ingerold met pesto, met oude Beemsterkaas, pijnboompitjes en balsamico € 10,5
(wijnsuggestie; Vermentino of rose)
Als maaltijdsalade + € 4,-

Hollandse garnalencocktail met whiskysaus, radijs, avocado, lente-ui, little gem, croutons en wasabi crackers  € 10
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Coppa di Parma met manchego, groene asperge, gedroogde tomaat, vijgen, rucola, walnoot en basilicum € 9,5
(wijnsuggestie; Primitivo)

Gerookte zalm sashimi style met gin tonic, haringeitjes, blini, creme fraiche met zwarte peper en komkommer 11,5
(wijnsuggestie; Gruner Veltliner)

Burrata met fregola, pesto, tapenade, groene asperge, croutons, hazelnootcrunch en rucola  € 9
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Tuynkamer proeverij oftewel Chef’s keuze! Laat u verrassen door onze chefs. € 12,5

 

Salades

Salade met lauwwarme geitenkaas, walnoten, zontomaatjes, vijgenchutney en een balsamicodressing  € 14,9
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Salade met vis, huisgerookte zalm met gin tonic, Hollandse garnalen, haringeitjes, blini, creme fraiche met zwarte peper en komkommer   € 16,5
(wijnsuggestie; Gruner Veltliner)

Salade met lauwwarme kip, warme kipfilet, tomaat, paprika, cashewnoten, champignons, Amsterdamse ui en een verrassend lekkere dressing € 14,50
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc of Tempranillo)

 

Hoofdgerechten

Wij hebben elke week een vlees-, en een visspecialiteit die wij u graag aan tafel vertellen!

Spies van gemarineerde kippendijen met atjar van komkommer en taugé, satésaus, kroepoek en dikke huisfrieten € 16,5
(wijnsuggestie; Primitivo)

Ossenhaasmedaillons met Roseval, tuinbonen, paddestoelen, bospeen, zoete aardappelchips en jus van rode port € 21,5
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Zeebaarsfilet met  Hollandse garnalen, basilicum beurre blanc, risotto, doperwten, groene asperge, venkel en courgette  € 21,8
(wijnsuggestie; Vermentino)

Lamsrack met kruidenkorst, tuinbonen, groene asperge, lente-ui, risotto en een honingt-tijmjus € 22,5
(wijnsuggestie; Pinotage)

Zalmfilet met romige dillepasta, courgette, appelkappertjes, bleekselderij, lente-ui, gedroogde tomaat, Grana Padano en rucola  € 19,5 (wijnsuggestie; Gruner Veltliner)

Kalfsbiefstuk met chimichurrie boter, bospeen, courgette, polentataartje met gorgonzola en een pikante jus € 20,5 (wijnsuggestie; Tempranillo)

Bij bovenstaande gerechten zitten verse Hollandse seizoensgroenten en frieten

Geroosterde bloemkool  met amandelmole, avocado, groene asperge, zoete aardappel en hangop € 17,5
(wijnsuggestie; Vermentino of rose)

Alle producten op onze menukaart zijn huisgemaakt en wij werken zoveel mogelijk met seizoensproducten van lokale boeren en leveranciers

Wij willen u graag op uw gemak laten genieten van onze gerechten. Indien snelheid gewenst is vernemen wij dat graag van u. Heeft u een allergie dan kunnen  wij in overleg met u iets allergievrij samenstellen.

 

Desserts

Tuynkamer appeltaart met vanilleroomijs en slagroom  € 6,95

Frambozenscroppino met limoen, prosecco en vodka  € 4,75

Huisgemaakte snicker met tiramisu ijs   € 6,50

Kaasplankje met een variatie van Camembert de Pays, Munster ermitage,, Crottin de chevre, Blue Stilton, walnoot en vijgenchutney € 8,75

Bij de desserts hebben wij een heerlijke rode- en witte port en een dessertwijn.

illy koffie of cappuccino met een speculaas macaron en een stukje sticky toffee cake € 4,95

 

Wij hebben ook elk seizoens een speciaal menu voor een aantrekkelijke prijs. Bij het kopje nieuws kunt u het huidige menu lezen.