Diner

Voorgerechten

Diverse soorten brood met aioli en kruidenboter € 4,75

Pomodorisoep, met verse basilicum € 5,95

Westfriese uiensoep met gegratineerde Beemsterkaas € 5,95

Maandelijks wisselende soep maandprijs

Carpaccio ingerold met pesto, met oude Beemsterkaas, pijnboompitjes en balsamico € 10,25
(wijnsuggestie; Vermentino of rose)
Als maaltijdsalade + € 4,-

Geroosterde gamba’s met een salade van tabouleh, avocado, komkommer, little gem, sesamkrokant en een mayonaise van Sriracha  € 9,95
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Dungesneden biefstuk met groene asperge, radijs, tartaar van tomaat, avocado, croutons en mierikswortelcreme € 9,75
(wijnsuggestie; Primitivo)

Flatbread met burratakaas, mangohumus, gele curry, tomatenrelish, koriander en walnoten € 8,75
(wijnsuggestie; Pinot Grigio)

Toscaans plankje met serrano, dungesneden biefstuk, burrata, Taleggio kaas, olijven en ruccola  € 11,50
(wijnsuggestie; rose of Vermentino)

Tuynkamer proeverij oftewel Chef’s keuze! Laat u verrassen door onze chefs. € 10,95

 

Salades

Salade met lauwwarme geitenkaas, walnoten, zontomaatjes, vijgenchutney en een balsamicodressing  € 14,50
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Salade met vis, huisgerookte zalm, gamba, makreelfilet, avocado en een balsamicodressing  € 15,50
(wijnsuggestie; Gruner Veltliner)

Salade met lauwwarme kip, warme kipfilet, tomaat, paprika, cashewnoten, champignons, Amsterdamse ui en een verrassend lekkere dressing € 13,95
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc of Tempranillo)

 

Hoofdgerechten

Wij hebben elke week een vlees-, en een visspecialiteit die wij u graag aan tafel vertellen!

Spies van gemarineerde kippendijen met atjar van komkommer en taugé, satésaus, kroepoek en dikke huisfrieten € 15,95
(wijnsuggestie; Primitivo)

Ossenhaasmedaillons met bospeen, courgette, champignons, cajunaardappeltjes en een jus van sambal badjak € 20,75
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Zalmfilet met met risotto, tuinbonen, lente-ui, bundelzwam, Grana Padano en een dragon beurre blanc € 19,95
(wijnsuggestie; Vermentino)

Kalfsbiefstuk met fregola, courgette, lente-ui, groene asperge, serrano en truffelboter € 19,75
(wijnsuggestie; Pinotage)

Ierse tournedos met groene asperge, gepofte cheritastomaat, gekonfijte Roseval, chips van bataat en een jus van rode en groene pepers € 23,75
(wijnsuggestie; Tempranillo)

Bij bovenstaande gerechten zitten verse Hollandse seizoensgroenten en huisgemaakte dikke frieten

Gele curry  met gember, kokosmelk, koriander, paksoy, kikkererwten, tauge, ui, bleekselderij, paprika en basmatirijst € 16,95
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Paccheri met tuinbonen, doperwten, zongedroogde tomaat, courgette, lente-ui en blue stilton € 16,75
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah of rose)  

Alle producten op onze menukaart zijn huisgemaakt en wij werken zoveel mogelijk met seizoensproducten van lokale boeren en leveranciers

Wij willen u graag op uw gemak laten genieten van onze gerechten. Indien snelheid gewenst is vernemen wij dat graag van u. Heeft u een allergie dan kunnen  wij in overleg met u iets allergievrij samenstellen.

 

Desserts

Tuynkamer appeltaart met vanilleroomijs en slagroom. € 6,75

Kokos macaron witte chocolademousse met malibu, gemarineerde ananas, Oreo koekjes en kokosijs € 6,50

Tiramisu van Bart elke seizoen een ander. Wij vertellen u het graag aan tafel  € 6,50

Kaasplankje met een variatie van Blue Stilton, biologische schapenkaas, buratta en Taleggio € 8,75

Bij de desserts hebben wij een heerlijke rode- en witte port en een dessertwijn.

illy koffie of cappuccino met een speculaas macaron en een stukje sticky toffee cake € 4,95

 

Wij hebben ook elk seizoens een speciaal menu voor een aantrekkelijke prijs. Bij het kopje nieuws kunt u het huidige menu lezen.