Appeltaart

Onze huisgemaakte appeltaart is inmiddels wel heel erg bekend geworden. Ooit uitgeroepen tot de beste van Noord-Holland.Het Algemeen Dagblad was getipt door een vaste gast van ons om tijdens de landelijke appeltaarten ook maar eens bij ons te komen proeven. Als complete verrassing ontvingen wij een brief dat wij wij het cijfer 8,5 hadden gekregen en dat wij de beste appeltaart van Noord-Holland hadden.

Het recept is geheim en gaat terug naar het begin van 1900. De opa van Marco was scheepskok en voer over de hele wereld. 1x per maand organiseerde hij vanuit de keuken een Hollandse avond om de bemanning te steunen als ze ver van huis waren. Daar hoorde natuurlijk ook een echte Hollandse appeltaart bij. Het receptenboekje van opa is altijd bewaard gebleven zo ook het recept van deze heerlijke appeltaart.

Elke dag worden de appeltaarten vers afgebakken en elke keer blijven we er weer kritisch naar kijken want we willen de lekkerste appeltaart
blijven serveren aan u.

Onze appeltaart wordt vaak afgehaald voor verjaardagen of als traktatie op kantoor. U kunt deze bestellen bij ons en de prijs voor een hele taart is 19,- en een halve 10,-.