De Tuynkamer: beste van Nederland? Stem nu! www.debestevannederland.tv

Het RTL 4 programma “De beste van Nederland” heeft mystery guests het land ingestuurd om een selectie te maken van de beste brasserie per provinicie. Alle brasseries werden beoordeeld op ontvangst, gastvrijheid, service, kwaliteit en beleving. De mystery guest hebben ook De Tuynkamer een paar keer bezocht. Het resultaat is dat De Tuynkamer is uitgekozen als de beste van de provincie Noord Holland. De Tuynkamer mag nu met andere provincies gaan strijden voor de titel

“ De beste brasserie van Nederland”.

Wij zijn natuurlijk erg trots op deze nominatie. Tenslotte is het altijd leuk om waardering te krijgen voor al je inspanningen.

Van gasten blij maken worden wij zelf ook heel erg blij. Wij zijn altijd bezig ons te verbeteren van service & kwaliteit tot inrichting. Wij hopen dat onze gasten dat ook ervaren. Het gehele team van afwasser tot werkgever zet zich altijd 200% in voor De Tuynkamer. Het voelt ook al 1 grote familie.

Ook voor Hoorn is het natuurlijk leuk en waardevol als zij de beste brasserie van Nederland heeft. Hoe meer winkels Hoorn heeft .die een prijs behalen, hoe nieuwgieriger de mensen worden. Wij gaan als team alles uit de kast halen om de beste brasserie van Nederland te worden.

Het promotiefilmpje oftewel de vlog van De Tuynkamer wordt zaterdag 25 februari om 16.30 en zondag 26 februari om 11.55 uitgezonden. Iedereen mag stemmen tot 3 maart 10.00. De vlog is ook te zien op Facebook De Tuynkamer en op de site van www.debestevannederland.tv

Stemmen is gratis en gaat heel makkelijk in 2 stappen op uw telefoon of computer. U gaat naar www.debestevannederland.tv en klikt daar op De Tuynkamer.