Trotse winnaar: De beste brasserie van Nederland!

Vrijdag 4 maart was de uitslag en wij hebben de verkiezing gewonnen. Wij mogen ons de beste brasserie van Nederland noemen. Wij zijn natuurlijk erg trots op deze titel. Tenslotte is het altijd leuk om waardering te krijgen voor al je inspanningen.

Van gasten blij maken worden wij zelf ook heel erg blij. Wij zijn altijd bezig ons te verbeteren van service & kwaliteit tot inrichting. Wij hopen dat onze gasten dat ook ervaren. Het gehele team van afwasser tot werkgever zet zich altijd 200% in voor De Tuynkamer. Het voelt ook al 1 grote familie.

 

Ook voor Hoorn is het natuurlijk leuk en waardevol dat zij de beste brasserie van Nederland heeft. Hoe meer winkels in Hoorn een prijs behalen, hoe nieuwgieriger de mensen worden.

 

Wij willen iedereen bedanken die ons hebben gesteund en dat waren er heel veel. Gasten, college ondernemers, vrienden, familie, Gemeente Hoorn, iedereen heeft meegholpen. Onze dank is groot en daarom hebben wij een spectaculair menu gemaakt voor maar 25,-. Zo kan iedereen voordelig een keertje De Tuynkamer bezoeken.