Het leukste aan De Tuynkamer vind ik:
Het is inmiddels een tweede huis geworden, mede dankzij de vaste gasten en collega’s. De band onder de collega’s is erg hecht, we zijn goed op elkaar ingespeeld en dit moet ook wel tijdens de drukte.

Mijn favoriete gerecht van De Tuynkamer is:
Dan zou ik voor een voorgerecht kiezen, ik ga meestal voor twee voorgerechten, dan kan ik daarna nog een lekker dessert kiezen! Ik vind het Toscaans plankje of de Proeverij van zalm erg lekker. Het liefst heb ik van alles wat, ik ben altijd bang dat ik anders een verkeerde keuze maak.

Mijn favoriete broodje van De Tuynkamer is:
De carpaccio op desembrood met tuinkersmayonaise, Grana Padano en nootjes is erg lekker. Laatst werd het broodje verkeerd besteld, toen mocht ik ‘m opeten! Alles bij elkaar is het een heerlijke combinatie.

Mijn favoriete drankje van De Tuynkamer is:
De maandsapjes vind ik heerlijk, het wisselt iedere maand dus steeds weer een nieuwe verrassing. Het zijn altijd lekkere, frisse combinaties zoals het sapje op het moment met ananas, komkommer en jus. Thuis maak ik het ook wel eens, maar op mijn werk smaakt het toch altijd lekkerder.

De leukste dag om te werken vind ik:
Zaterdag, dan is het altijd druk en dan zijn de meeste collega’s er. Het is een kick om met het hele team alle gasten weer tevreden te krijgen tijdens zo’n drukke dag.

Als ik met iemand, wie dan ook zou mogen lunchen of dineren dan zou dat zijn met:
Ik zou komen eten met mijn zus, we houden allebei van gezelligheid en lekker eten. Ze woont in Spanje dus zo vaak zie ik haar niet. Het zou een perfecte  gelegenheid zijn om lekker bij te praten.

Wat zou je zus bestellen denk je?
Ze is vegetarisch dus waarschijnlijk vis. Ze zou, net als ik, waarschijnlijk ook twee voorgerechten nemen en daarna een dessert.

Mijn meest bijzondere moment bij De Tuynkamer is geweest:
Dat is eigenlijk ieder jaar met de kermis. In de ochtend als we open gaan zet Marco heel hard het kermislied aan, zo weet iedereen dat de dag weer is begonnen. Met de laatste dag van de kermis op lappendag sluiten we weer af op dezelfde manier, ook dan zet Marco de muziek rond 14:00 uur heel hard aan. De gasten kijken dan verschrikt op maar kunnen het wel waarderen en er om lachen. We maken de zaak snel schoon en gaan dan met alle collega’s een rondje over de kermis om vervolgens te eindigen op de Roode Steen waar iedereen een drankje neemt.

Als ik vrij ben ga ik het liefst:
’S ochtends een uurtje sporten. Ik doe dan een groepsles, een combinatie van conditie en spieren trainen. In m‘n eentje sporten vind ik niks, dan zou ik alleen maar op de klok zitten kijken. De groepslessen zijn erg gezellig, daarna gaan we altijd nog even koffie drinken met z’n allen.

Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor:
Vliegticket bestemming onbekend, maakt me niet uit waar naartoe. Het hoeft niet perse een warm land te zijn, ik wil graag veel dingen zien en de cultuur verkennen. Ik zou dat het liefst met mijn zus doen, we vinden het zelfde leuke en we gaan van ’s ochtendsvroeg tot ’s avondslaat op pad. Veel tijd om te eten nemen we niet, we zijn veel te bang dat we iets missen!