Diner

Voorgerechten

Diverse soorten brood met aioli en kruidenboter € 4,75

Pomodorisoep, met verse basilicum € 5,95

Westfriese uiensoep met gegratineerde Beemsterkaas € 5,95

Maandelijks wisselende soep maandprijs

Carpaccio ingerold met pesto, met oude Beemsterkaas, pijnboompitjes en balsamico € 9,75
(wijnsuggestie; Vermentino of rose)
Als maaltijdsalade + € 4,-

Geroosterde gamba’s met een salade van mango, komkommer, lente-ui, cherrytomaat, koriander en een frisse limoencrime € 9,75
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Rose gegaarde lamsbout met toast van zuurdesem, basilicum, avocadomousse, Taleggio kaas, zontomaat en honing-tijmdressing € 8,75
(wijnsuggestie; Primitivo)

Burrata kaas, met gegrilde groente, fregola, tomaat, Grana Padano, pesto en hazelnootcrunch € 8,75
(wijnsuggestie; Pinot Grigio)

Toscaans plankje met prosciutto, lamsbout, buffelmozzarella, Taleggio kaas, olijven en ruccola  € 9,95
(wijnsuggestie; rose of Vermentino)

Tuynkamer proeverij oftewel Chef’s keuze! Laat u verrassen door onze chefs. € 10,95

 

Salades

Salade met lauwwarme geitenkaas, walnoten, zontomaatjes, vijgenchutney en een balsamicodressing  € 13,95
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Salade met vis, huisgerookte zalm, gamba, makreelfilet, avocado en een balsamicodressing  € 14,95
(wijnsuggestie; Gruner Veltliner)

Salade met lauwwarme kip, warme kipfilet, tomaat, paprika, cashewnoten, champignons, Amsterdamse ui en een verrassend lekkere dressing € 12,75
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc of Tempranillo)

 

Hoofdgerechten

Wij hebben elke week een vlees-, en een visspecialiteit die wij u graag aan tafel vertellen!

Spies van gemarineerde kippendijen met atjar van komkommer en taugé, satésaus, kroepoek en dikke huisfrieten € 15,95
(wijnsuggestie; Primitivo)

Ossenhaasmedaillons met grondwitlof, tijm, champignons, Roseval, jus van gerookte knoflook en groene peper € 19,95
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Zeebaarsfilet met met risotto, zintomaat, courgette, basilicum. lente-ui en een saus van Blue Stilton € 19,95
(wijnsuggestie; Vermentino)

Kalfsentrecote met uienchutney, champignons, gepofte aardappel met chiliboter en pepersaus € 20,50
(wijnsuggestie; Pinotage)

Ierse tournedos met tuinerwten, tuinbonen, cheritastomaat, lente-ui, krokante prosciutto en een jus van mosterd en cognac  € 23,75
(wijnsuggestie; Tempranillo)

Bij bovenstaande gerechten zitten verse Hollandse seizoensgroenten en huisgemaakte dikke frieten

Thaise groentecurry  met koriander, gember, rode peper, limoen, kokosmelk, cashew en kikkererwten € 16,75
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Linguine  met prei, courgette, tuinerwten, bundelzwam, lente-ui, kervel, Grana Padano en rucola € 16,50
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah of rose)  

Alle producten op onze menukaart zijn huisgemaakt en wij werken zoveel mogelijk met seizoensproducten van lokale boeren en leveranciers

Wij willen u graag op uw gemak laten genieten van onze gerechten. Indien snelheid gewenst is vernemen wij dat graag van u. Heeft u een allergie dan kunnen  wij in overleg met u iets allergievrij samenstellen.

 

Desserts

Tuynkamer appeltaart met vanilleroomijs en slagroom. € 6,50

Huisgemaakte snicker met vanille- gemberhangop en cassisijs€ 6,50

Tiramisu van Bart elke seizoen een ander. Wij vertellen u het graag aan tafel  € 6,50

Kaasplankje met een variatie van Blue Stilton, biologische schapenkaas, buratta en Taleggio € 8,75

Bij de desserts hebben wij een heerlijke rode- en witte port en een dessertwijn.

illy koffie of cappuccino met een speculaas macaron en een stukje sticky toffee cake € 4,75

 

Wij hebben ook elk seizoens een speciaal menu voor een aantrekkelijke prijs. Bij het kopje nieuws kunt u het huidige menu lezen.