Diner

Voorgerechten

Diverse soorten brood met aioli en kruidenboter € 4,75

Pomodorisoep, met verse basilicum € 5,95

Westfriese uiensoep met gegratineerde Beemsterkaas € 5,95

Maandelijks wisselende soep maandprijs

John’s carpaccio ingerold met pesto, met oude Beemsterkaas, pijnboompitjes en balsamico € 9,50
(wijnsuggestie; Vermentino of rose)
Als maaltijdsalade + € 4,-

Gambaspiesje met een arranchini van fruits de mer, frisse venkel, komkommer en mierikswortel-avocadocreme  € 9,75
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Entrecote dun gesneden met truffelmayonaise, shiitake, bundelzwam, croutons, frisse venkel en radijs  € 8,75
(wijnsuggestie; Primitivo)

Vegetarische proeverij, bruschetta met gemarineerde aubergine, avocado, boerenkaas en rucola, mousse van geitenkaas met vijgenchutney en walnoot en een maandsoepje € 8,75
(wijnsuggestie; Pinot Grigio)

Toscaans plankje met prosciutto, buffelmozzarella, spinata, olijven, bruschetta, schapenkaas van boerderij “Moois”  € 9,50
(wijnsuggestie; rose of Vermentino)

Tuynkamer proeverij oftewel Chef’s keuze! Laat u verrassen door onze chefs. € 10,50

 

Salades

Salade met lauwwarme geitenkaas, walnoten, zontomaatjes, vijgenchutney en een balsamicodressing  € 13,75
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc)

Salade met vis, huisgerookte zalm, gamba, makreelfilet, avocado en een balsamicodressing  € 14,75
(wijnsuggestie; Gruner Veltliner)

Salade met kiplauwwarme, warme kipfilet, tomaat, paprika, cashewnoten, champignons, Amsterdamse ui en een verrassend lekkere dressing € 12,75
(wijnsuggestie; Sauvignon Blanc of Tempranillo)

 

Hoofdgerechten

Wij hebben elke week een vlees-, en een visspecialiteit die wij u graag aan tafel vertellen!

Spies van gemarineerde kippendijen met atjar van komkommer en taugé, satésaus, kroepoek en dikke huisfrieten € 15,95
(wijnsuggestie; Primitivo)

Ossenhaasmedaillons met herfstgroenten, Roseval met knoflook en rozemarijn en een jus van oesterzwammen € 19,75
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Wilde kabeljauwhaas met fettuccine, courgette, Grana Padano en een saus van warm gerookte zalm € 19,75
(wijnsuggestie; Vermentino)

Cote de porc van de Livar uit ons Limburg met gepofte bataat met oregano, zeezoutboter, knoflooksjalot, bospaddestoelen en peperjus   € 20,50
(wijnsuggestie; Pinotage)

Ierse tournedos met spruitjes, prei en chorizo, krieltjes en een gekarameliseerde sjalottenjus  € 23,75
(wijnsuggestie; Tempranillo)

Bij bovenstaande gerechten zitten verse Hollandse seizoensgroenten en huisgemaakte dikke frieten

Thaise groentecurry  met koriander, gember, rode peper, limoen, kokosmelk, cashew en kikkererwten € 16,75
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah)

Romige lintenpasta  met bospaddestoelen, bosui, courgette, boerenkaas, truffeltapenade en verse kruiden € 16,50
(wijnsuggestie; Cabernet Syrah of rose)  

Alle producten op onze menukaart zijn huisgemaakt en wij werken zoveel mogelijk met seizoensproducten van lokale boeren en leveranciers

Wij willen u graag op uw gemak laten genieten van onze gerechten. Indien snelheid gewenst is vernemen wij dat graag van u. Heeft u een allergie dan kunnen  wij in overleg met u iets allergievrij samenstellen.

 

Desserts

Tuynkamer appeltaart met vanilleroomijs en slagroom. € 6,50

Huisgemaakte snicker met witte chocoladeijs en karamel hangop € 6,50

Tiramisu van Bart elke seizoen een ander. Wij vertellen u het graag aan tafel  € 6,50

Kaasplankje met een variatie van Blue Stilton, biologische schapenkaas, oude Beemsterkaas en een Calvadoskaasje € 8,75

Bij de desserts hebben wij een heerlijke rode- en witte port en een dessertwijn.

illy koffie of cappuccino met een speculaas macaron en een stukje sticky toffee cake € 4,75

 

Wij hebben ook elk seizoens een speciaal menu voor een aantrekkelijke prijs. Bij het kopje nieuws kunt u het huidige menu lezen.